Semne apocaliptice! Monstrii planetei: porcul maimuta si pestele-diavol!

Si-au aratat “fata” catre lume, oripilandu-i de-a dreptul pe cei care le-au gasit. Sunt unele dintre cele mai ciudate fiinte pe care omul le-a intalnit. Erori ale naturii sau semne apocaliptice, toate duc cu gandul la scenariile unor filme horror.
Porcul-maimuta
Animalul s-a nascut in ferma unei familii din satul Fengzhang, Xiping, China. In ciuda infatisarii lui, porcul-maimuta a devenit totusi o atractie turistica in zona, pentru curiosi. Stiintific vorbind, insa, starea in care s-a nascut animalul pare sa fie cauzata de o boala cerebrala care poate cauza ciclopia, adica o afectiune congenitala ce consta in dezvoltarea unui singur glob ocular sau in fuzionarea celor doua orbite.
porcul-maimuta
 
Monstrul din proiectul Montauk Poate fi numit cu adevarat un “monstru” ce aminteste de creaturile preistorice. Se spune despre el ca ar fi rezultatul unui experiment genetic, parte a asa-numitului "proiect Montauk", facut de americani, in laboratoarele de pe Long Island.

Pestele-diavol
E peste, dar are cap de fiara salbatica, asa ca localnicii care l-au gasit pe plaja l-au numit pestele-diavol. Un curajos a avut atat de mult sange rece, incat l-a luat in mana si l-a si fotografiat, ca sa imortalizeze momentul marii “descoperiri”.

Ciudatenia din Chelyabinsk
Aceasta creatura ciudata a fost gasita intr-un sant, pe un santier de constructii parasit, din orasul rusesc Chelyabinsk.
ciudatenie Rusia 
 
Crustaceul-molusca Misterioasa fiinta i-a oripilat pe turistii aflati in vacanta, pe plaja din peninsula Gower, Tara Galilor. Seamana a molusca, dar este de fapt un crustaceu.
crustaceul-molusca 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu